Аварійна посадка у Борисполі: в двигун літака потрапив птах

Аварійна посадка у Борисполі: в двигун літака потрапив птах

Укрінформ
Рейс авіакомпанії Anda Air з аеропорту "Київ" (Жуляни) в Анталію вранці в середу здійснив вимушену посадку в аеропорту "Бориспіль" через потрапляння птаха у двигун літака.

Про це йдеться на сторінці Міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Facebook та у відповідному листі туроператора Join Up!, що є розпорядженні Укрінформу.

"11 липня рейс авіакомпанії Anda Air, який вилетів о 9:09 з туристами за маршрутом Київ – Анталія на замовлення туроператора Join UP! з аеропорту в Жулянах, здійснив аварійну посадку в аеропорту "Бориспіль" об 11:07 у зв'язку з попаданням птаха в двигун літака. Посадка виконана успішно", - йдеться у повідомленні туроператора.

На сторінці аеропорту у Facebook зазначено, що відповідне рішення пілот ухвалив у небі над Одесою.

Приземлення повітряного судна з 174 пасажирами та 6 членами екіпажу пройшло успішно. Усі служби Міжнародного аеропорту "Бориспіль" продемонстрували злагоджену, професійну роботу, зазначається у повідомленнях.

Читайте також: У Борисполі аварійно сів літак, що прямував до Анталії

Попередньо рейс Київ-Анталія перенесли, щоб провести технічний огляд літака. Туристам на період очікування туроператор забезпечив напої та харчування.

Раніше повідомлялося, що літак рейсу авіакомпанії Anda Air з аеропорту "Київ" (Жуляни) в Анталію вранці в середу здійснив вимушену посадку в аеропорту "Бориспіль". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-