Правоохоронці викрили на хабарі посадовця Укртрансбезпеки

Правоохоронці викрили на хабарі посадовця Укртрансбезпеки

Укрінформ
Працівники слідчого управлінням поліції Київщини за процесуальним керівництвом прокуратури області та спільно зі співробітниками Управління захисту економіки затримали посадовця Укртраснбезпеки на хабарі.

Про це інформує ГУ Національної поліції Київської області у Facebook.

“30-річний посадовець Укртрансбезпеки вимагав та отримав неправомірну вигоду на загальну суму 16,5 тисяч гривень за надання семи дозволів на міжнародні транспортні перевезення вантажу вантажними автомобілями за короткий термін. Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України у момент передачі другої частини грошей. Тривають обшуки за місцем його роботи та проживання”, - йдеться у повідомленні.

Наразі посадовцю оголошено підозру за отримання неправомірної вигоди. Також вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Читайте також: Запорізький чиновник утік з-під слідства до окупованого Криму

Триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-