BashMac на Пушкінській: ну, хто його не знає?

BashMac на Пушкінській: ну, хто його не знає?

PR
Укрінформ
Найбільш якісний і терміновий ремонт MacBook і iMac в Києві.

Всім власникам «яблучної» комп'ютерної техніки - MacBook, iMac, Mac mini, Mac Pro — добре відомо, як важливо мати перевірений сервісний центр, який якісно і швидко усуне будь-яку несправність. Надійність і довговічність продукції Епл не підлягає сумніву, але рано чи пізно ремонту можуть потребувати найдосконаліші пристрої.

В Україні існує доволі велика кількість сервісних центрів Apple - як офіційних (авторизованих), так і неофіційних. Простого опитування клієнтів достатньо, щоб констатувати, що офіційна авторизація — не завжди є запорукою якісного, швидкого і недорогого обслуговування. Які ж показники повинен мати сервісний центр Apple, щоб можна було рекомендувати його як кращий? Їх доволі багато: час існування компанії, популярність, наявність спеціального обладнання і професійних інженерів і обов'язково - власний склад оригінальних запчастин, надання широкого спектру супутніх послуг та ін.

За цими показниками столичний BashMac - в лідерах. Сервісний центр існує з 2008 року, займає приміщення в самому центрі Києва, укомплектований новітнім професійним обладнанням, а також має штат досвідчених інженерів. Крім того, даний сервіс вузько спеціалізацований - займається виключно ремонтом та обслуговуванням комп'ютерної техніки Mac. Тобто, тут займаються тільки ноутбуками, моноблоками і комп'ютерами Apple, а не всією лінійкою «яблучної» продукції — iPhone, iPad і ін. Це дозволило фахівцям майстерні сформувати найбільш повну базу знань з усіх можливих несправностей Mac, а також застосовувати ефективний регламент їх усунення.

У BashMac цей показник сягає практично 100% позначки. Якою б не була поломка, тут проведуть найкращий ремонт MacBook, iMac з гарантією. Окрім того, у своїй роботі фахівці сервісу використовують лише оригінальні (справжні) запчастини та комплектуючі Apple. Пропонується також широкий спектр обслуговування: чистка Mac, установка програм, вирішення будь-яких проблем з macOS, видалення вірусів, налаштування системи та всіх сервісів.

Сподіваємося, Ви тепер знаєте до кого звернутися! Київ, вул. Пушкінська, 34, поруч зі станцією метро Льва Толстого та вул. Велика Васильківська. Контактний телефон: +38 (044) 360-61-16.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-