Прокуратура повернула Україні 19 гектарів

Прокуратура повернула Україні 19 гектарів "лісу Арбузова"

Укрінформ
Прокуратура Київщини повернула державі майже 19 га лісу, який родич екс-віце-прем’єр-міністра  незаконно обгородив парканом на території Дмитрівської сільради Києво-Святошинського району.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

"Апеляційний суд задовольнив позов прокуратури області про розірвання договору про довгострокове тимчасове користування лісовою ділянкою площею понад 19 га та зобов’язання повернути лісову ділянку в користування ДП «Київське лісове господарство» у придатному для використання стані, демонтувавши встановлений залізобетонний паркан", - написала вона. 

Читайте також: На Донеччині з'явились п'ять нових заказників

Сарган уточнила, що у 2012 році Київською облдержадміністрацією родичу колишнього віце-прем’єра було надано лісову ділянку для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей на території Києво-Святошинського району. Вказані лісові землі перебували в користуванні ДП «Київське лісове господарство».

Проте тимчасовий землекористувач в установленому порядку не набув статусу суб’єкта господарювання, жодних послуг на отриманій в користування лісовій ділянці для культурно-оздоровчих та рекреаційних цілей не надавав, у зв’язку з чим і не міг на такій ділянці зводити тимчасові будівлі та споруди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-