Прокуратура вимагає збільшити заставу до 2 мільйонів за 6,5 кг вибухівки в авто

Прокуратура вимагає збільшити заставу до 2 мільйонів за 6,5 кг вибухівки в авто

Укрінформ
Київська місцева прокуратура №2 подала апеляційну скаргу на рішення Дарницького райсуду, який обрав для двох затриманих у столиці із 6,5 кг вибухівки та боєприпасами запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів з можливістю внесення застави у розмірі 256 тис. грн кожному.

 Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

«Сторона обвинувачення вважає, що суд першої інстанції, задовольнивши клопотання прокуратури про обрання підозрюваним запобіжного заходу у виді тримання під вартою, не врахував наявні ризики та визначив розмір застави, який є недостатнім для забезпечення належної процесуальної поведінки підозрюваних. У зв'язку з цим, в апеляційній скарзі прокуратура просить суд обрати підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, збільшивши розмір застави до 2 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 12 листопада на парковці біля торгівельного центру у Дарницькому районі Києва правоохоронці вилучили в машині підозрюваних 6,5 кг вибухової речовини, виробленої на основі гексогену, та 10 електродетонаторів. Затриманим було оголошено про підозру за ст. 263 КК України. 

Читайте також: У Києві затримали авто із готовою до використання вибухівкою

14 листопада Дарницький райсуд м. Києва задовольнив клопотання Київської місцевої прокуратури №2 та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою закарпатцям. Одночасно суд як альтернативу визначив для підозрюваних розмір застави у розмірі 256 тис. гривень кожному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-