Київрада затвердила оновлену Стратегію розвитку столиці до 2025 року

Київрада затвердила оновлену Стратегію розвитку столиці до 2025 року

Укрінформ
Київська міська рада затвердила оновлену Стратегію розвитку столиці до 2025 року.

За відповідне рішення проголосували з другої спроби 62 зі 120 депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, затверджена Стратегія є актуалізованою та доповненою новою важливою ціллю щодо збереження історичної самобутності та розвитку культури в Києві.

Читайте також: Кличко: Київрада повинна ухвалити оновлену Стратегію розвитку Києва

«Це - чітко структурований документ, в якому є стратегічне бачення, стратегічні цілі. Є 16 секторів господарства міста, і для кожного сектору є чітка вертикаль, де написано стан, тенденції та проблеми розвитку цього сектору. Потім визначені оперативні цілі, завдання, заходи і загальні індикатори з контролю за виконанням цих заходів. Крім того, визначено додатково 5 пріоритетів розвитку столиці, тоді як попередня версія Стратегії не містила ключових пріоритетів в цілому для міста, там були лише ключові пріоритети для різних напрямків», - сказав Пліс.

У свою чергу Київський міський голова Віталій Кличко зауважив, цим документом столиця приводить стару Стратегію розвитку міста, яка, за його словами, не відповідає вже чинному законодавству, “до іншого рівня”, поки не буде затверджена нова Стратегія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-