Рух на мосту біля метро

Рух на мосту біля метро "Нивки" відновлять у вересні - Кличко

Фото
Укрінформ
Рух на столичному шляхопроводі на перетині проспекту Перемоги з вулицею Данила Щербаківського, де сьогодні тривають масштабні ремонтні роботи, відновлять у вересні.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час інспекції робіт із реконструкції транспортного вузла, повідомляється на сайті КМДА.

«Шляхопровід, побудований у 1984 році, вже був у передаварійному стані, бо відтоді його жодного разу капітально не ремонтували... Сьогодні, із використанням новітніх технологій, ми здійснюємо реконструкцію. Це дозволить розширити міст і відкрити три смуги на виїзд та дві на в’їзд у місто. Ще одна додаткова смуга буде на нижньому рівні», – зазначив мер столиці.

За словами Кличка, вартість реконструкції об'єкту складає 202 млн грн.

«Ми запустимо рух у вересні, а повне завершення робіт планується на листопад. Наше завдання - зробити цю розв'язку максимально швидко та якісно. І ті завдання, які ми на себе взяли на цей рік із реконструкції розв'язок та ремонту доріг, ми виконаємо. Роботи тривають за графіком», - наголосив Кличко.

Зазначається, що протяжність реконструйованої ділянки – 1 км 50 м. Роботи на розв’язці тривають з квітня. Проект реконструкції передбачає перекладання зовнішніх мереж водопроводу, бетонування монолітної плити, влаштування 3-х шарового асфальтобетонного покриття проїзної частини, ремонт низової частини шляхопроводу. На шляхопроводі встановлять нове бар’єрне огородження типу VARIO GUARD, нову мережу зовнішнього освітлення, а проїжджу частину влаштують із сучасного матеріалу – гусасфальту.

Сьогодні відбувається підготовка до ремонту вулиці Олени Теліги та бульвару Дружби Народів, продовжуються роботи на Повітрофлотському проспекті, вулиці Васильківській, інших шляхах столиці.

Фото Андрія Скакодуба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-