Визволяти з поліції іноземного рекетира приїхали

Визволяти з поліції іноземного рекетира приїхали "братки" з битками

Фото, відео
Укрінформ
У Києві співробітники Нацполіції затримали злодія, який підозрюється в організації незаконного зберіганні зброї та вимаганні грошей з приватних підприємців.

42-річний іноземець разом зі своїми поплічниками підозрюються в організації незаконного зберіганні зброї, вимаганні грошей з приватних підприємців, повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

"Оперативні підрозділи Головного управління поліції Київщини спільно з колегами Києво-Святошинського та  Васильківського відділів поліції затримали громадянина Грузії, який обгрунтовано підозрюється в організації злочинної діяльності на території Київського регіону", - повідомив т.в.о. очільника поліції столичної області Дмитро Ценов.

Зазначається, що під час особистого огляду у зловмисника оперативники виявили та вилучили пістолет, журналістське посвідчення та інші документи, якими він користувався на території України. Законність отримання документів, а також осіб, причетних до їх видачі, зараз перевіряють правоохоронці.

 Крім того, у салоні автомобіля, на якому пересувався підозрюваний, виявлено різноманітні лікарські засоби, пігулки невідомого походження, шматки бурштину. У його поплічників, які приїхали «визволяти», поліцейські виявили розкладні ножі, а в салоні автівки –  битки.

У поліції також додали, що громадянин Грузії упродовж десяти років знаходиться нелегально на території України. Він вже видворявся правоохоронцями за межі країни, однак незаконно повернувся і продовжив свою злочинну діяльність.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано. Проводяться заходи щодо затримання інших учасників організованої злочинної групи. Триває досудове розслідування.

Фото: НПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-