Крищенко каже, що людей з травматикою на мітинги не пропустили

Крищенко каже, що людей з травматикою на мітинги не пропустили

Укрінформ
Протестні акції біля Верховної Ради і Національного банку пройшли спокійно, затриманих немає.

Про це у вівторок на брифінгу біля парламенту заявив керівник столичної поліції Андрій Крищенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Заходи практично завершились, люди розходяться. Було близько 3 тисяч осіб біля Верховної Ради і до 3,5 тисяч біля Національного банку України. Все пройшло спокійно, ніяких інцидентів не було, затриманих немає. Поліція працювала досить впевнено, але був напружений режим. Все спокійно", - сказав Крищенко.

За його словами, у поліції не мають інформації про можливі масові провокації у центрі столиці. Наразі правоохоронці відстежують усі організовані групи громадян в урядовому кварталі і готові забезпечити порядок.

"Ми готові, у нас є достатньо сил. Досі утримується режим перевірки людей на місці проведення акції біля Нацбанку", - наголосив він.

Крищенко додав, що деякі особи прийшли під Нацбанк із травматичною зброєю.

"Вона (травматична зброя. - Ред.) зареєстрована, вона належить цим людям, але ми їх туди не пропустили, проте нікого не затримували і зброю не вилучали", - наголосив він.

За оцінкою Крищенка, станом на 15 годину в акціях протесту біля парламенту та Нацбанку бере участь "невелика кількість людей".

Громадський порядок в урядовому кварталі забезпечують близько 5 тисяч бійців Нацгвардії та працівників поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-