Київ сьогодні закрив в'їзд вантажівкам через негоду

Київ сьогодні закрив в'їзд вантажівкам через негоду

Укрінформ
У неділю, 13 листопада, в'їзд до Києва великогабаритного транспорту закрито.

Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

"14 листопада у Києві очікується посилення вітру та значний снігопад. За прогнозами синоптиків, опади триватимуть у суботу вночі та в неділю. У цьому зв’язку, на оперативному штабі з питань протидії надзвичайним ситуаціям, прийнято рішення обмежити в’їзд вантажівок до міста та посилити контроль за рухом транспорту", - заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, очікується, що сніговий покрив досягне 27 см, а тому потрібно буде забезпечити оперативне очищення вулиць. За необхідності буде обмежено в'їзд великогабаритного транспорту до міста з 07:00 до 13:00 у неділю.

"Тому ми звертаємось до водіїв з проханням врахувати цю інформацію при плануванні маршрутів", – зазначив заступник голови КМДА.

Він також наголосив на необхідності не користуватися власним автомобілем у період інтенсивних снігопадів, щоб уникнути заторів і дати можливість КК "Київавтодор" оперативно прибрати столичні вулиці.

"Ми вдосконалили роботу диспетчерської і тісно співпрацюємо із сервісом "Відеопробки". У Київавтодорі понад 200 камер, за допомогою яких здійснюється контроль руху", – повідомив Пантелеєв.

Він також дав доручення керівникам ЖЕКів, Київзеленбуду, службам благоустрою забезпечити прибирання на місцях.

"Також наполегливо радимо всім балансоутримувачам усіх форм власності забезпечити прибирання на своїх територіях. Штраф за брудні і занедбані території сьогодні становить 1700 грн", – підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві 13 листопада очікуються складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовини, пориви північно-східного вітру до 15-20 м/с, снігові замети, утворення снігового покриву заввишки до 20 см, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-