Від аеропорту

Від аеропорту "Київ" до метро "Теремки" запустять тролейбус

Укрінформ
З метою поліпшення якості пасажирських перевезень від Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) до станції метро «Теремки» Куренівсько-Червоноармійскої лінії метрополітену збудують тролейбусну лінію.

Про це повідомили у прес-службі КМДА.

"Будівництво тролейбусної лінії дозволить забезпечити зручний та швидкий доступ до місць роботи, сфери обслуговування, культурних та освітніх закладів близько 6000 пасажирів на годину. На маршруті планується влаштування наступних зупинкових комплексів: «Станція міської електрички «Київ-волинський», «Селище Жуляни», «Ринок «Столичний», «Житловий масив «Теремки-2», «Торговий центр «Республіка», «Автовокзал «Теремки»", - йдеться у повідомленні.

Замовником зазначених робіт визначено КП «Київпастранс».

КП «Київпастранс» має визначити в установленому порядку генеральну проектну та підрядну будівельні організації для виконання робіт, розробити проектну документацію, провести та затвердити її експертизу. Окрім того, комунальному підприємству доручено розробити, погодити з ГУ Національної поліції у м. Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період будівництва тролейбусної лінії.

Фінансування робіт здійснюватиметься відповідно до показників, передбачених Програмою економічного та соціального розвитку м. Києва на 2016-2017 роки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-