У Києві сьогодні перекриють низку вулиць через заходи до Дня захисника

У Києві сьогодні перекриють низку вулиць через заходи до Дня захисника

Укрінформ
У зв’язку з проведенням заходів до Дня захисника України низка вулиць столиці 14 жовтня буде перекрита для руху транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Київська міська державна адміністрація отримала низку заявок від політичних партій та громадських організацій на проведення у центрі столиці мирних масових заходів до Дня захисника України. У цьому зв’язку можливі обмеження руху автотранспорту у місцях їхнього проведення", - йдеться у повідомленні.

Так, 14 жовтня вулицю Хрещатик буде перекрито для руху автотранспорту для підготовки та проведення заходів, присвячених Дню захисника України, що відбудуться на Майдані Незалежності.

Окрім того, з 18:00 до 21:00 передбачається тимчасове обмеження руху транспорту у напрямку: вулиця Лаврська – вулиця Івана Мазепи – вулиця Грушевського – Європейська площа – вулиця Хрещатик – вулиця Михайлівська – Володимирський проїзд. Такі зміни пов’язані з проведенням мирного зібрання та ходи громадян.

Орієнтовно з 16:00 цього дня також можливі обмеження руху транспорту у зв’язку з проходженням колони за наступним маршрутом: парк Т. Шевченка – вулиця Володимирська – бульвар Тараса Шевченка – вулиця Хрещатик – Майдан Незалежності – вулиця Михайлівська – площа Михайлівська.

КМДА просить киян враховувати зазначену інформацію, обираючи маршрути руху, та надавати перевагу громадському транспорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-