Кличко нагадує, що влада Києва не має стосунку до відключення гарячої води

Кличко нагадує, що влада Києва не має стосунку до відключення гарячої води

Укрінформ
Після погашення частини боргу "Київенерго" перед "Укртрансгазом", газопостачання на столичній ТЕЦ-6 відновлене, і ті райони Києва, що досі залишалися без гарячої води, отримали послугу.

Про це в інтерв’ю телеканалу "Київ" заявив мер столиці Віталій Кличко.

"Ще раз хочу звернути увагу киян, що міська влада не має стосунку до припинення газопостачання на ТЕЦ-6, в результаті якого значна кількість мешканців столиці залишилася без гарячої води. Все це відбулося через фінансові відносини між постачальником газу та компанією "Київенерго", заручниками яких стали кияни", - наголосив Кличко.

Він підкреслив, що після непростих переговорів за участі міста газопостачання на ТЕЦ-6 вдалося відновити з 24 червня. "І ті райони, що досі залишалися без гарячої води, - а це Троєщина, частина Оболонського і Подільського районів - отримали послугу. Відновлення роботи ТЕЦ стало можливим після досягнення домовленостей між дочірнім підприємством "Нафтогазу" "Укртрансгазом" та "Київенерго", яке погасило частину свого боргу", - зазначив мер столиці.

Читайте також: Кличко: Плануємо за два роки значно оновити автопарк «швидких»

Віталій Кличко також зазначив, що у частині Печерського, Дніпровського та Голосіївського районів, де зараз відсутнє гаряче водопостачання, до 18 липня «Київенерго» проводить гідравлічні випробування тепломереж. І після їх завершення подача гарячої води буде відновлена.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-