Гарячу воду киянам обіцяють повернути у вівторок

Гарячу воду киянам обіцяють повернути у вівторок

Укрінформ
Столична влада обіцяє з 27 червня відновити постачання гарячої води до житлових масивів Троєщина, Райдужний, Лісовий, частини Оболоні та Подолу. 

Про це на брифінгу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Починаючи з суботи почалася технічна підготовка ТЕЦ-6 до роботи. Було проведено розігрів мазутного господарства, також просушування водородного господарства, був запущений паровий котел. Зараз відбувається підігрів системи і завтра планується під’єднання навантаження і вже відповідно постачання гарячої води до домівок киян, які проживають на Троєщині, Оболонському районі, на Подолі, всіх тих масивах, які сьогодні без гарячого водопостачання", - сказав Пантелеєв.

Він зазначив, що "Укртрансгаз" та ПАТ "Київенерго" досягнули домовленості у питанні погашення заборгованості за транспортування природного газу.

"У суботу було відновлено газопостачання на ТЕЦ-6. Протягом тижня ми проводили перемовини з постачальниками, транспортувальниками газу "Київенерго" і нам вдалося знайти рішення, завдяки якому відновлено газопостачання. Мова йде про те, що під гарантії того, що "Київенерго" сплачує частину боргу за транспортування, мова йде про 61 мільйон гривень, газотранспортні підприємства зокрема, "Трансгаз" відновлює газопостачання. "Київенерго" було сплачено на минулому тижні 20 мільйонів гривень, і 41 мільйон гривень, які залишились, необхідно сплатити до 30 червня. Кошти "Київенерго" отримує від кредитів державного підприємства "Енергоринок". Таким чином вдалося знайти конструктив у взаємовідносинах між теплоенергетиками і газопостачальниками", - сказав Пантелеєв.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-