Пожежа у приватному будинку у Києві: загинули четверо дітей

Пожежа у приватному будинку у Києві: загинули четверо дітей

Фото
Укрінформ
У столиці під час пожежі у приватному житловому будинку у четвер загинуло чотири дитини, дівчинку госпіталізовано з опіками.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України. 

"29 грудня о 12 год. 23 хв. до Служби порятунку Києва надійшло повідомлення про загорання в житловому будинку за адресою: м. Київ, Дніпровський район, Русанівські сади, вул. Садова, 27. По прибуттю до місця виклику встановлено, що сталося загорання в 2-поверховому дерев’яному приватному житловому будинку на площі 60 кв.м", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі зазначили, що під час гасіння пожежі вогнеборці виявили тіла трьох хлопчиків (2012, 2014 та 2014 років народження) та однієї дівчинки, 2005 року народження.

До прибуття підрозділів ДСНС медики надали допомогу 2-м дорослим, які в подальшому відмовилися від госпіталізації. До лікарні госпіталізовано 12-річну дівчинку з опіками.

Пожежу локалізовано о 12 год. 51 хв. та ліквідовано о 14 год. 40 хв.

На місці події працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 14 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

"Правоохоронці встановили, що в будинку, який загорівся, проживало молоде подружжя. За попередньою інформацією, на той час всередині оселі знаходилося п'ять дітей із різних родин. Четверо дітлахів загинули у пожежі, а ще одна 12-річна дівчинка встигла врятуватися. Дорослих господарів вдома не було, неповнолітні залишалися без нагляду", - повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

За словами сусідів, займання сталося з невідомих причин.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей, майнову шкоду в особливо великому розмірі або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-