Організатори розповіли, яким буде цьогорічний Благодійний різдвяний ярмарок

Організатори розповіли, яким буде цьогорічний Благодійний різдвяний ярмарок

Укрінформ
У НСК «Олімпійський» в суботу, 3 грудня, відбудеться 24-й щорічний Благодійний різдвяний ярмарок, організатором якого є Міжнародний жіночий клуб (IWCK).

Про це на прес-конференції в Укрінформі у середу розповіла голова комітету зі збору коштів в IWCK Валері Стулікова.

«Цього року ми проводимемо наш Благодійний різдвяний ярмарок вже 24-й раз. У 2016-му він відбудеться у суботу, 3 грудня, в НСК «Олімпійський», - сказала Стулікова.

За її словами, вже 40 посольств заявило про своє бажання брати участь у ярмарку. У першій частині заходу представники посольств продаватимуть свої національні справи, товари, сувеніри і різні вироби.

«Другою частиною ярмарку стане культурна програма. Наприклад, у нас буде майстер-клас латвійських танців, майстер-клас сальси, джайву та свінгу. Я думаю, що для тих, хто любить музику і танці, буде цікаво», - зазначила Стулікова.

На ярмарку також відбудуться футбольні ігри для дітей та чоловіків. 

Крім того, планується організувати благодійну лотерею, в якій будуть представлені подарунки від спонсорів ярмарку. Серед цих подарунків будуть сертифікати на відпочинок у Туреччині, також спонсори до участі у лотереї нададуть авіаквитки до Туреччини і з Туреччини в Європу. У рамках лотереї будуть розіграні сертифікати на проживання в готелях «InterContinental Kiev» та «Радісна», сертифікати на навчання у школах водіїв та на відвідування кінотеатрів і ресторанів.

Стулікова уточнила, що цьогоріч ярмарок займатиме 3 поверхи «Олімпійського», сцена буде розміщена на першому поверсі. Перші два поверхи будуть віддані на проведення ярмарку, третій - під організацію дитячого куточка із різними іграми і майстер-класами. 

«На третьому поверсі також будуть розміщені спеціальні стенди від IWCK, де будуть продаватися різні речі, зокрема як секонд-хенд - одяг, іграшки, взуття та книги. Ці наші стенди завжди дуже популярні», - уточнила вона.

За словами організаторки, у благодійному ярмарку, зокрема, братимуть участь Алжир, Аргентина, Австралія, Австрія, Бельгія, Болгарія, Канада, Китай, Куба, Чехія, Франція, Грузія, Німеччина, Греція, Індія, Угорщина, Індонезія, Японія, Південна Корея, Кувейт, Латвія, Малайзія, Мексика, Молдова, Нідерланди, Пакистан, Палестина, Перу, Польща, Судан, Швейцарія, Туреччина, Великобританія, Україна, США, Узбекистан, В'єтнам і Південна Африка.

«Усі гроші, які ми заробляємо на ярмарку, йдуть на благодійні проекти. Максимальна сума, яку ми видаємо на один такий проект, - 300 тисяч гривень», - зазначила голова благодійного комітету IWCK Тетяна Сахарук.

Вона повідомила, що процес відбору благодійних заявок, на які будуть витрачені гроші з цього ярмарку, починається зазвичай у січні. Особи чи організації, які мають готові благодійні проекти, повинні ознайомитися із умовами отримання гранту і заповнити відповідну заявку на сайті Міжнародного жіночого клубу. Заявка заповнюється англійською мовою. 

Після отримання пулу заявок благодійний комітет IWCK розглядає їх у кілька етапів, серед них визначаються найбільш актуальні та ті проекти, які мають найбільшу потребу в отриманні допомоги клубу. Тільки після цього починається розподіл коштів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-