У Києві п'яний перехожий побив дівчину-поліцейського

У Києві п'яний перехожий побив дівчину-поліцейського

Укрінформ
У Києві на Великій Васильківській у неділю вночі п'яний перехожий побив дівчину-поліцейського, відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у місті Києві Оксана Блищик

«Вночі патрульні оформлювали ДТП без потерпілих на Великій Васильківській. На дорогу вийшла компанія чоловіків. Патрульна попросила їх звільнити проїжджу частину дороги. Виник конфлікт. У результаті один із чоловіків вдарив її. Патрульній стало зле, її направили до лікарні, де зафіксували підозру на закриту черепно-мозкову травму, забій плеча і стегна», - написала Блищик.

Вона повідомила, що дівчині-поліцейському надано необхідну медичну допомогу, її стан задовільний.

Чоловіка, який побив патрульну затримали в порядку статті 208 КПК України. Це - киянин, 1981 р.н. Зараз він спілкується з правоохоронцями Голосіївського району.

За даним фактом, повідомила Блищик, розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до трьох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-