Негода заблокувала рух транспорту майже в сотні населених пунктів

Негода заблокувала рух транспорту майже в сотні населених пунктів

Укрінформ
Внаслідок переміщення територією України активного циклону з південного-заходу, кількість населених пунктів, до яких рух обмежено або заблоковано, становить 91.

Про це повідомляє Укравтодор 

За оперативними даними, в заторах перебувають близько 350-400 автомобілів в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській областях. Робота з їх розблокування проводиться із використанням потужної високопродуктивної техніки БАТ, ІМР, ротора, автогрейдера.

В областях, за даними Укравтодору, ситуація виглядає наступним чином:

У Житомирській області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 8 до 19 см. Проїзд на дорогах загального користування забезпечений. Рух на автодорозі М-21 Житомир - Вінниця - Могилів-Подільський  відновлено. Проїзна частина засніжена, місцями товщина снігу на покритті від 3 до 7 см. Рух великовагового транспорту обмежено з 16-00 13.11.2016р  до  12-00 год. 14.11.2016р. Місцями утруднений проїзд по М-06 Київ - Чоп в межах м. Новоград-Волинський. Опади продовжуються.

У Київській області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 6 до 12 см. Проїзд на дорогах загального користування забезпечений, проїзна частина засніжена. На автодорозі М-06 Київ - Львів - Чоп за погодженням очікується обмеження руху великовагового транспорту у зв’язку з обмеженням в’їзду в м. Київ. З 18:00 год. до 21:00 год.  13.11.16р  та з 06:00год 14.11.16р. обмеження руху великовагового транспорту у зв’язку з обмеженням в’їзду в м. Київ.

У Хмельницькій області опади утворили сніговий покрив на рунті товщиною від 30 до 55 см. Проїзд на дорогах загального користування утруднений але забезпечений, проїзна частина засніжена, ожеледиця. Обмежено рух великовагового транспорту по всім державним дорогам.

У Тернопільській області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 30 до 55 см. Проїзд на дорогах загального користування утруднений але забезпечений, проїзна частина засніжена, можливо утворення снігового накату. З 13.11.2016р діє обмеження в русі великовагового транспорту та автобусів на всіх державним дорогам. Ускладнений рух із затором на автодорозі Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль місцями із затором – 30 од.  затор на км 181+000,  автодороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград в якому знаходять біля 60 автомобілів.

У Івано-Франківській області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 17 до 40 см, в горах до 60 см. Проїзд на дорогах загального користування утруднений але забезпечений, проїзна частина засніжена, ожеледиця. Діє обмеження в русі великовагового транспорту по всім державним дорогам.

У Львівській області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 17 до 25 см, в горах до 30 см. Проїзд на дорогах загального користування утруднений але забезпечений, проїзна частина засніжена, ожеледиця. Обмежено рух великовагового транспорту по всім дорогам області. Ускладнений рух на автодорозі М-06 Київ-Львів-Чоп, М-10 Львів-Краковець, Н-10 Львів-Івано-Франківськ.

У Рівненській області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 25 до 35 см. Проїзд на дорогах загального користування утруднений але забезпечений, проїзна частина засніжена, ожеледиця. З 13.11.2016 року діє обмеження руху великовагового транспорту  на  всіх дорогах державного значення.

У Чернівецькій області опади утворили сніговий покрив на грунті товщиною від 20 до 25 см, в горах до 33 см. Проїзд на дорогах загального користування утруднений, проїзна частина засніжена, ожеледиця. Рух усіх транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування заборонено в межах Путильського, Вижницького, Сторожиненського, Кіцманівського, Глибоцького, Герцаївського та Заставнінського районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-