Готелі Києва для Євробачення - 2017. Інфографіка

Готелі Києва для Євробачення - 2017. Інфографіка

Укрінформ

Найкращі готелі столиці готуються прийняти півтори тисячі представників офіційних делегацій на Євробачення. До списку потрапили 6 п’ятизіркових готелів, 5 чотиризіркових та тризірковий готель “Русь”, який має прекрасну локацію і співвідношення ціни з якістю. Усі готелі рівновіддалені від головної арени конкурсу – Міжнародного виставкового центру, а також інших локацій, таких як Євроклуб і Містечко Євробачення.

Отже, список офіційних готелів Євробачення-2017:

Intercontinental 5*

Готель знаходиться по вулиці Велика Житомирська 2А, містить 272 номери. Вартість номеру коливається від 2 736 до 24 444 грн/доба, також до послуг гостей фітнес-центр та SPA.

Готель розташований в унікальному місці, яке поєднує в собі діловий та історичний центр столиці. Досвідчені мандрівники оцінять його близькість до офісних центрів, державних установ і посольств, в той же час вони можуть насолодитися кращими постановками Національної опери, прогулятися повз історичні та культурні пам'ятки та зазирнути в численні магазини.

Premier Palace Hotel 5*

Готель розміщується на бульварі Т. Шевченко/вул.Пушкінська, 5-7/29, має 289 номери. А ціна за номер: 5 423 - 8 616 грн/доба.

Premier Palace Hotel розташований в самому серці столиці і є одним з улюблених місць проживання ділових людей та туристів з багатьох країн. Гості готелю мають змогу насолоджуватися обслуговуванням, прийнятими в кращих готелях світу.

Fairmont Grand Hotel 5*

Готель розташований по вулиці Набережно-Хрещатицькій,1 та має 258 номери. А вартість номеру складе: від 8 954 до 23 252 грн/доба.

Fairmont Grand Hotel Kyiv — єдиний готель з панорамним видом на річку Дніпро і самими просторими номерами в Києві. Унікальне розташування готелю в історико-культурній частині столиці, дозволяє комфортно дістатися до головної локації Євробачення.

Hilton 5*

Готель знаходиться на бульварі Т.Шевченка, 30 та має 262 номери. Ціна за номер від 8 014 до 24 736 грн/доба.

Hilton Kyiv - найсучасніший п’ятизірковий готель у центрі столиці України, який знаходиться на бульварі Тараса Шевченка поблизу знакових пам’яток міста. У стильних та сучасних номерах з панорамним видом, оснащених технологією «Розумний дім», розміщене все необхідне як для відпочинку, так і для роботи. У готелі є можливість насолодитися вишуканою вечерею чи коктейлем на терасі, провести активне тренування у фітнес-центрі або розслабитися під час СПА процедур.

Opera 5*

Готель розташований по вулиці Б. Хмельницького, 53 та містить 140 номерів. Вартість за номер складе від 5 365 до 16 704 грн/доба.

Готель "Опера" знаходиться в самому серці Києва на перетині ділової, культурної та історичної частин міста, неподалік від таких визначних пам'яток як Оперний театр, Софіївський та Володимирський собори. Від готелю рукою подати до основних ділових районів і посольств.

Hyatt Regency 5*

Готель розміщується по вулиці А. Тарасової, 5 і має 234 номери. Вартість номеру коливається від 7 843 до 18 462 грн/доба.

З вікон готелю відкривається вид на історичну частину міста - площа Святої Софії і однойменний собор, храм Святого Михайла, а в декількох хвилинах ходьби - центральна вулиця Києва - Хрещатик. Окрім готельних номерів, в готелі розташовані: ексклюзивний поверх Regency Club з додатковою системою послуг, банкетні зали, оснащені за останнім словом техніки, ресторани і бари, спа салон, зручний спортивний зал з сучасними кардіо-тренажерами, а також сауни, джакузі і 23- метровий внутрішній басейн.

Khreschatyk 4*

Готель розташований по вулиці Хрещатик, 14, містить 134 номери. Ціна за номер: від 3 600 до 14 249 грн/доба.

"Хрещатик"- це чудове місце як для бізнес подорожі, так і для повноцінного комфортного відпочинку. Серед усіх готелів Києва, "Хрещатик" відрізняється своїм унікальним місцезнаходженням на головній вулиці столиці України та Майдані Незалежності.

В безпосередній близькості знаходяться усі основні культурні та історичні памятки, торгово-розважальні центри, ресторани та бари.

Holiday Inn Kiev 4*

Готель знаходиться по вулиці Велика Васильківська, 100 та містить 208 номери. Ціна за номер від 3 601 до 14 306 грн/доба.

«Holiday Inn Kiev» є частиною міжнародної мережі «Intercontinental Hotels Group», яка налічує понад 5000 готелів по всьому світу. Готель зручно розташований у діловому центрі міста поруч з Костьолом Святого Миколая. «Holiday Inn Kiev» пропонує гостям сучасні та комфортні номери трьох різних категорій. У ресторані «The Towers» гості можуть скуштувати традиційні страви Української та Європейської кухні, а бар пропонує великий вибір напоїв, закусок і десертів. Конференц-зал «Gorodetsky» стане хорошим місцем для проведення заходів.

Alfavito 4*

Готель розміщується по вулиці Предславинській, 35Д та має 229 номери. Вартість номеру коливається від 4 560 до 9 860 грн/доба.

Готель знаходиться поруч з Палацом «Україна», в 15 хвилинах ходьби від головного стадіону країни - НСК «Олімпійський», і в безпосередній близькості до основних транспортних розв'язок. На території готелю функціонує ресторан з живою музикою, кафе-бар, кондитерська, літня тераса, 8 залів для проведення конференцій і ділових зустрічей, місткістю від 10 до 150 чоловік, бізнес-центр, картинна галерея, тренажерний зал з безкоштовним цілодобовим доступом, безкоштовний паркінг на 68 місць.

President Hotel 4*

Готель знаходиться по вулиці Госпітальній, 12 та містить 374 номери. Номер коштуватиме від 3 631 до 9 005 грн/доба.

Президент Готель розташований в діловому центрі міста і являє собою комплекс з великою територією і широким спектром послуг. Готель знаходиться в 39 км від міжнародного аеропорту «Бориспіль», в 5 км від центрального залізничного вокзалу і в 15 хвилинах ходьби від центральної площі Києва.

У ресторані Президент Готелю можна скуштувати страви української та середземноморської кухні, а для проведення різноманітних заходів готель пропонує конференц-зали, місткістю від 12 до 465 осіб. В оздоровчому комплексі готелю є можливість відвідати тренажерний зал і замовити послуги масажу.

Готель Cosmopolite 4*

Готель розташований по вулиці В.Гетьмана, 6, вміщає 160 номерів. Ціна за номер коливається від 1 729 до 4 660 грн/доба.

Сучасний чотиризірковий готель «Космополіт» розташований у діловій частині міста Києва, звідки гості можуть зручно дістатися до основних виставкових центрів і бізнес комплексів столиці. Дорога від готелю до міжнародного аеропорту «Жуляни» займає 5 хвилин, до центрального залізничного вокзалу - близько 20 хвилин.

Для гостей, які перебувають у ділових поїздках, готель пропонує найширший спектр конференц можливостей у місті Києві: конференц-арена загальною площею понад 4000 м2, із найновішим технічним обладнанням та сучасним дизайном.

Premier Hotel Rus 3*

Готель знаходиться за адресою вул. Госпітальна, 4, має 450 номери. Вартість номеру від 1 391 до 5 130 грн/доба.

Тризірковий Прем'єр Готель Русь входить в першу українську мережу готелів Premier Hotels and Resorts. Він розташований в самому центрі Києва, в 5-ти хвилинах від Хрещатика і є одним з найпопулярніших бізнес-готелів. У готелі розміщені номери восьми різних категорій, великий конференц-зал на 550 чоловік, 5 банкетних залів, ресторан і бари.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-