Основні локації Євробачення 2017 в Києві. Інфографіка

Основні локації Євробачення 2017 в Києві. Інфографіка

Укрінформ

7 травня відбудеться церемонія відкриття Євробачення 2017 у Києві. Відтак Укрінформ підготував інфографіку про основні локації, які будуть задіяні під час проведення пісенного конкурсу.

7 травня відбудеться церемонія відкриття червоної доріжки і урочисте відкриття пісенного конкурсу Євробачення на площі Конституції. Червона доріжка буде рекордної довжини — 265 метрів. Червона доріжка спрямовуватиме усіх учасників події до місця проведення церемонії відкриття Євробачення - до КВЦ "Парковий".

У КВЦ "Парковий" міститиметься Євроклаб - офіційна зона для акредитованих фанів та делегацій. Він функціонуватиме з 1 по 14 травня. А Євровіжн-віладж - офіційна локація для фанів, туристів, гостей міста та киян - буде розташована на вулиці Хрещатик. Почне свою роботу вона з 4 травня і функціонуватиме до 14 травня. Робочий час планується з 12:00 до 22:00, окрім прямих трансляцій з півфіналів та фіналу.

Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Шоу відбуватимуться на території Міжнародного виставкового центру.

Підготували: Ігор Любшин, Марія Тасевич

З приводу придбання інфографіки звертайтесь за телефоном (044) 244-90-57 або пишіть на foto@ukrinform.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-