Квіташвілі сподівається

Квіташвілі сподівається "протягти" медреформу

Укрінформ
Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі спробує через народних депутатів винести в сесійний зал відхилений профільним комітетом Верховної Ради урядовий пакет законопроектів по медреформі і проситиме парламент підтримати їх.

Про це він заявив на брифінгу в понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На засіданні комітету (з питань охорони здоров'я. - Ред.) було ухвалено рішення відхилити законопроекти, подані урядом, а підтримати альтернативний (поданий Мусієм. - Ред.) і відправити його на доопрацювання. Єдине, що ми зараз можемо, це винести пакет законопроектів у зал і попросити підтримки всього парламенту, а не кількох людей, які ці процеси зупиняють, щоб вони нам дали шанс розпочати медичну реформу в країні", - сказав Квіташвілі.

Він розповів, що минулого тижня письмово попросив усі фракції про зустріч і вже отримує від них відповіді.

Читайте також: Квіташвілі просить Раду підтримати як не його медреформу, то хоч відставку

"Наскільки я знаю, 6 жовтня я вже буду зустрічатися із "Самопоміччю" та іншими фракціями коаліції і буду ще раз все детально презентувати і пояснювати, чому це потрібно і важливо, щоб, якщо вийде, винести у зал, ухвалити хоча б у першому читанні, а потім доопрацювати до другого читання", - зазначив урядовець.

За словами Квіташвілі, аргументи противників ухвалення урядових законопроектів на кшталт того, що в результаті нічого не зміниться або відбудеться прихована приватизація, це "або некомпетентність людей, які про це говорять, або якісь інші інтереси".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-