У ГПУ кажуть, що Пайєтт заявляв про бажання співпрацювати з Шокіним

У ГПУ кажуть, що Пайєтт заявляв про бажання співпрацювати з Шокіним

Укрінформ
Генеральна прокуратура заявляє, що у виступі посла США в Україні Джефрі Пайєтта на фінансовому форумі в Одесі, окрім поширених ЗМІ критичних зауважень, були важливі тези щодо бажання співпрацювати з Генпрокурором Віктором Шокіним.

Генеральна прокуратура заявляє, що у виступі посла США в Україні Джеффрі Пайєтта на фінансовому форумі в Одесі, окрім поширених ЗМІ критичних зауважень, були важливі тези щодо бажання співпрацювати з Генпрокурором Віктором Шокіним.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

"Ряд українських ЗМІ поширили окремі тези з виступу посла США в Україні Джеффрі Пайєта, які були озвучені в Одесі на фінансовому форумі. Звертаємо увагу громадськості та ЗМІ на те, що в поширених повідомленнях була відсутня важлива складова з виступу Джеффрі Пайєтта. Зокрема, він сказав: «Ми хочемо працювати з Генеральним прокурором Шокіним і бачити, що Генпрокуратура очолює боротьбу з корупцією", - йдеться у повідомленні.

У ГПУ зазначають, що Пайєтт також згадував у виступі, що "були часи, коли Генпрокуратура не тільки не підтримувала розслідування корупції, а й перешкоджала прокурорам, які працювали над справами з корупції".

Читайте також: Посол США звинуватив ГПУ у підриві реформ

Як повідомляв Укрінформ, під час виступу на Одеському фінансовому форумі у четвер американський посол заявив, що неспроможність Генеральної прокуратури подолати внутрішню корупцію підриває зусилля з реформування України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-