В Одесі затримали п'яного полковника, який віз нетверезого генерала. Фото, відео

В Одесі затримали п'яного полковника, який віз нетверезого генерала. Фото, відео

Укрінформ
В Одесі активісти місцевого автомайдану затримали командира 14-ї бригади полковника Горла і головного інспектора Повітряних сил ЗСУ генерала Петрушенка, які у п'яному вигляді їздили містом і мало не збили людину.

"Затримали командира 14 бригади і генерала за формою. Отже: керування у нетверезому вигляді, спроба збити людину", - повідомляється на сайті Автомайдану Одеси.

Як поінформував у своєму Фейсбуку журналіст Сергій Братчук, у полковника, який був за кермом, вміст алкоголю у крові сягав 1,8 проміле.

"Полковник - водій. Генерал - пасажир. Алкоголь у водія - 1.8. Спрацювали громадянські активісти. Допомагала поліція (сьогодні місяць, як вони заступили на патрулювання)", - написав він.

У зв'язку з цим інцидентом начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко вже призначив службове розслідування.

"По факту затримання активістами в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля командира військової частини А1620 полковника Горло К.М (Повітряні сили ЗСУ). Мною вже призначено службове розслідування, яке буде проведено в найкоротші терміни. Полковник Горло К.М. на час проведення розслідування усунутий від виконання посадових обов’язків", - написав Муженко у своєму Фейсбуку.

Він пообіцяв поінформувати громадськість про результати розслідування.

Що стосується іншого затриманого, головного інспектора Повітряних сил ЗС України генерала Петрушенка, то в цьому випадку рішення прийматиме міністр оборони України, додав начальник Генштабу.

 

Відео: Youtube

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-