Аваков просить харків'ян не вестися на

Аваков просить харків'ян не вестися на "провокації Допи"

Укрінформ
За фактом сьогоднішніх заворушень під будинком народного депутата Михайла Добкіна і будівлею Харківської міськради здійснюється розслідування за двома статтями Кримінального кодексу.

За фактом сьогоднішніх заворушень під будинком народного депутата Михайла Добкіна і будівлею Харківської міськради здійснюється розслідування за двома статтями Кримінального кодексу.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла в.о.начальника Центру громадських зв'язків Головного управління МВС України в Харківській області Оксана Калмикова.

"Дії зловмисників попередньо кваліфіковані за статтями, пов'язаними з хуліганством і опором представнику влади чи працівнику правоохоронного органу". За словами Калмикової, зараз правоохоронці встановлюють осіб, причетних до правопорушень.

Водночас активіст «Азова», який відмовився називати себе, повідомив кореспонденту, що причиною «візиту» до особняка Добкіна стала пропозиція лідера Харківської обласної організації "Опозиційного блоку" перейменувати одну з вулиць міста на честь загиблих бійців "Беркуту".

"Він (Добкін) хоче, щоб у Харкові з'явилася вулиця, названа в пам'ять "беркутівців", і ми йому це організували", - заявив активіст. За його словами, таким чином Добкіну нагадали про те, що творили "беркутівці" на Майдані.

Згодом голова МВС Арсен Аваков закликав населення Харкова не піддаватися на провокації Добкіна.

"Записний провокатор, відомий Харкову під ніком "Допа", в спробі реалізувати своє примітивне бажання дестабілізувати обстановку в місті напередодні вступу в службу нової патрульної поліції - закидає провокативну ідею про перейменування однієї з вулиць Харкова - на вулицю" Героїв Беркута", - написав Аваков у своєму Фейсбуці.

"У відповідь обурені (піддалися на провокацію!) патріоти і ветерани АТО проводять дитячу, дурну, некрасиву акцію біля його будинку і ще більш дурний і дитячий напад на будівлю Харківської міськради з безглуздим вимогою зустрічі-сатисфакції".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 вересня після оприлюднення ініціативи про перейменування одного з проспектів Харкова в проспект Героїв Небесної сотні, Добкін виступив із зустрічною пропозицією: назвати вулицю ім'ям загиблих бійців "Беркуту".

Сьогодні у двір особняка нардепа люди в балаклавах кидали димові шашки і фаєри. На воротах написали "вул. Беркуту".

 

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-