Штати допомагають АТО

Штати допомагають АТО "Хаммерами", тепловізорами та радіостанціями

Укрінформ
США вже передали Україні 130 броньованих автомобілів "Хаммер", а також інше військове спорядження, обладнання та техніку.

Про це на брифінгу в УКМЦ повідомила начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України підполковник Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Від Сполучених Штатів Америки - 130 броньованих автомобілів підвищеної прохідності "Хаммер", 20 комплектів радіолокаційних станцій контрбатарейної боротьби, 550 пристроїв нічного бачення, 150 тепловізійних монокулярів, 8 корабельних тепловізорів, 447 радіостанцій, 5 швидкохідних човнів WILLARD з жорстким корпусом, ротний комплект лазерної імітації тактичних дій MILES, а також 40 приладів дистанційного керування вибуховими пристроями", - перерахувала представник МОУ отриману Україною технічну допомогу від США.

Крім того, в рамках надання технічної допомоги від країн-партнерів за час проведення АТО військові частини ЗСУ отримали 168 бінокулярів нічного бачення PVS-7 від Канади та 200 GPS-навігаторів та 52 прилади нічного бачення від Великої Британії.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-