Сакварелідзе в Одесі ловитиме

Сакварелідзе в Одесі ловитиме "велику рибу" - Саакашвілі

Укрінформ
Новопризначений голова колегії прокуратури Одеської області - заступник Генерального прокурора Давід Сакварелідзе наглядатиме за розслідуванням корупційних справ у масштабах України і при цьому "ловитиме велику рибу".

На цьому наголосив голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі під час представлення нового обласного прокурора (за сумісництвом), повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У Давіда Сакварелідзе вистачить сил та енергії суміщати посаду заступника Генерального прокурора і прокурора Одеської області. Він отримав право, згідно з рішенням Генпрокурора України, розслідувати корупційні справи в межах всієї країни. Раніше у нього була лише внутрішня генеральна інспекція...  Зараз прийнято рішення про те, що поряд з Одеською областю, він буде наглядати за розслідуванням корупційних справ у масштабах України. Тобто антикорупційний натиск, який розпочато в Одесі, завдяки Давіду пошириться на всю Україну. Ми будемо все робити для того, щоб їм мало не здалося. Наша мета зловити велику рибу, добре засмажити і подати суспільству", - зазначив Саакашвілі на брифінгу в облпрокуратурі.

Читайте також: Сакварелідзе очолив прокуратуру Одещини - за сумісництвом

У свою чергу, Сакварелідзе наголосив, що "головною проблемою в області, яку потрібно подолати, є корупція: будемо працювати 24 години, щоб виправдати надії та вимоги громадськості».

Сакварелідзе уточнив, що залишає "за собою службовий кабінет у Генеральній прокуратурі", але постійно буде перебувати в Одесі.

«Головне - знайти правильних людей, правильних українців (для укомплектування команди. - Ред.)", - підсумував Сакварелідзе.

Як повідомляв Укрінформ, Давід Сакварелідзе був першим заступником головного прокурора Грузії, заступником голови адміністрації офісу Генерального прокурора. Обіймав також посади в команді  президента Грузії Міхеїла Саакашвілі. 

У лютому 2015 року Сакварелідзе набув українського громадянства і був призначений заступником Генерального прокурора України Віктора Шокіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-