Сакварелідзе очолив прокуратуру Одещини - за сумісництвом

Сакварелідзе очолив прокуратуру Одещини - за сумісництвом

Укрінформ
Генеральний прокурор Віктор Шокін представив колективу прокуратури Одещини нового керівника - Давіда Сакварелідзе.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

«Віктор Шокін повідомив, що його наказом Давіда Сакварелідзе призначено на посаду заступника Генерального прокурора України - прокурора Одеської області. Також, за його словами, Давід Сакварелідзе куруватиме роботу відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях стосовно працівників прокуратури Генеральної прокуратури України», - йдеться у повідомленні.

За словами Генпрокурора, з приходом до органів прокуратури  Сакварелідзе розпочався активний етап реформи. Йдеться не лише про тести та створення нових місцевих прокуратур, а й про виявлення фактів корупції серед прокурорів. Шокін висловив упевненість, що всі кримінальні провадження у сфері корупції будуть доведені до суду і завершаться обвинувальними вироками.

Читайте також: У ГПУ підтвердили призначення Сакварелідзе прокурором Одещини - Корчілава

У свою чергу Сакварелідзе запевнив, що продовжуватиме боротьбу з корупцією та контрабандою, оскільки ці явища становлять реальну загрозу для держави, процес реформування буде успішно завершений.

«Реформ не потрібно боятися, їх треба пережити, щоб вийти на новий рівень. Довіра суспільства залежить від нас: від розслідуваних кримінальних проваджень, від завершених справ, від повернення накраденого до державного бюджету», - запевнив новопризначений керівник.

Нагадаємо, Давід Сакварелідзе призначений заступником Генерального прокурора України та затверджений членом колегії Генеральної прокуратури України 16 лютого 2015 року. З 11 лютого 2015 року є громадянином України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-