Коаліція зараз у суперкризовому стані – Луценко

Коаліція зараз у суперкризовому стані – Луценко

Укрінформ
Керівник Фракції БПП Юрій Луценко заявив, що коаліція на сучасному етапі знаходиться в супер кризовому стані. Дійшло до того що ніхто не хоче бути її координатором.

Керівник Фракції БПП Юрій Луценко заявив, що коаліція на сучасному етапі знаходиться  в супер кризовому стані. Дійшло до того що ніхто не хоче бути її координатором.

Про це він заявив під час форуму “Підсумки роботи другої сесії Верховної Ради  восьмого скликання”, передає кореспондент Укрінформу.

“Грецька хвороба популізму заразила навіть раніше ліберальні фракції. Все гостріше ця хвороба дається взнаки в роботі коаліції. Коаліція зараз знаходиться в суперкризовому стані. Дійшло до того, що ніхто не хоче бути координатором коаліції, по черзі, доречі - Юлія Володимирівна. Якщо без жартів, то це означає, що бажання виграти додаткові десять сільрад на місцевих виборах часто затьмарює відповідальність державного діяча”, - сказав Луценко.

Він також наголосив на необхідності перегляду коаліційної угоди.

“Парламент залишається генератором реформ. При  цьому мушу сказати: наш оптимізм при складанні коаліційної угоди був не виправданий, - ні з точки зору якості парламенту,  в який суспільство надіслало п'ять дуже різних коаліціантів, ні з точки зору  технології. Таку кількість законів, які передбачає коаліційна угода технологічно не може пропустити через себе парламент... Тому нам прийдеться переглянути коаліційну угоду”, - сказав керівник фракції БПП.

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-