Як ректор Мельник намагався викинути хабар. Відео

Укрінформ
Радник глави МВС Антон Геращенко опублікував уривок відео взяття на гарячому скандального екс-ректора Національного університету податкової служби Петра Мельника, якого суд виправдав у справі про хабарництво.

Відповідний запис чиновник зробив на Фейсбуці.

Під час слідчих дій в кабінеті ректора Податкової академії підозрюваний Мельник намагався позбутися доказів і викинути гроші, отримані як хабар за вступ.

Відео: youtube

Як повідомлялось, 8 липня Ірпінський міський суд виправдав Мельника та ухвалив рішення про скасування арешту з майна екс-ректора і повернення йому застави у розмірі 609 тис. гривень. Суд вирішив, що обвинувачення не надало достатніх доказів того, що Мельник вимагав хабар у 80 тис. гривень за вступ до академії, при отриманні якого його і затримали у 2013 році.

Нагадаємо, посадовця було затримано 27 липня 2013 «на гарячому». Йому було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, з-під якого він утік та переховувався за межами України. Після встановлення його місця знаходження досудове розслідування було завершене, та 20 червня 2014 року затверджено обвинувальний акт за ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), який було передано до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-