Шокін після заяв Наливайченка попросив допомоги в американців

Шокін після заяв Наливайченка попросив допомоги в американців

Укрінформ
Генеральна прокуратура звернулась до американських колег з пропозицією про залучення фахівців до розслідування фактів корупції з боку колишніх службових осіб ГПУ.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

«У зв'язку зі значним суспільним резонансом, викликаним заявою Голови СБУ Валентина Наливайченка про наявність фактів корупції з боку колишніх службових осіб ГПУ, пов'язаних з діяльністю ТОВ «БРСМ-Нафта», Генеральний прокурор України Віктор Шокін звернувся до американських колег з пропозицією залучити фахівців відповідних служб в якості консультантів для допомоги у проведенні об'єктивного, повного розслідування кримінального провадження, пов'язаного з фактами, озвученими головою СБУ», - повідомили у прес-службі.

За словами заступника Генерального прокурора України Давида Сакварелідзе, залучення іноземних фахівців дасть змогу провести розслідування неупереджено. «Залучення американських спеціалістів продиктоване бажанням прокуратури провести неупереджене і ефективне розслідування резонансної справи, про результати якого буде поінформовано суспільство», - наголосив Сакварелідзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-