Справу Єфремова гальмують нардепи - ГПУ

Справу Єфремова гальмують нардепи - ГПУ

Укрінформ
Завершити розслідування у справі Олександра Єфремова, якого підозрюють у причетності до зловживань під час ухвалення «диктаторських законів 16 січня», заважає ігнорування народних депутатів викликів на допит.

Про це в інтерв`ю Укріформу повідомив начальник Управління спецрозслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк.

«Ми б уже  завершили цю справу, коли б допитали  депутатів, які приймали участь в голосуванні або перебували в залі. Вся складність цього розслідування полягає в тому, що у нас нема поваги народних обранців до викликів слідства. По третьому, по четвертому колу просимо їх з`явитися, а вони не приходять -  як опозиційні так і провладні, як діючі так і колишні», - сказав він.

Читайте також: Єфремов ходитиме з браслетом ще два місяці

Горбатюк додав, що з приводу неявки нардепів на допити Управління спецрозслідувань регулярно надсилає листи на ім'я голови Верховної Ради і керівника апарату.

За словами начальника Управління спецрозслідувань ГПУ, по епізоду ухвалення «дктаторських законів 16 січня» повідомлено про підозру колишньому першому заступнику  голови Верховної Ради  Ігорю Калєтніку та голові лічильної комісії  Володимиру Олійнику, які перебувають в розшуку. Олександр Єфремов наразі знаходиться під домашнім арештом. Також повідомлено про підозру десятьом членам лічильної комісії.

Згодом читайте повний варіант інтерв'ю на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-