Стало відомо, хто проведе екскурсії для гостей Євробачення

Стало відомо, хто проведе екскурсії для гостей Євробачення

Укрінформ
Екскурсії для гостей Євробачення-2017 проводитимуть компанії "Цікавий Київ" та City sightseeing bus.

Про це повідомляється на сайті "UA:Перший".

"Піші екскурсії для делегацій країн-учасниць Євробачення-2017 проводитиме екскурсійне бюро "Цікавий Київ", автобусні – City sightseeing bus. Ці дві компанії були обрані командою організаторів цьогорічного пісенного конкурсу шляхом відкритого відбору", - йдеться у повідомленні.

"Цікавий Київ" має 12 років досвіду проведення екскурсій. Працює з більш ніж 30 англомовними гідами і є партнером провідних екскурсійних агрегаторів Get Your Guide, Tripster, Viator, Tripadvisor. У 2016 році компанія була визнана найкращим екскурсійним бюро Києва. Під час Євро-2012 обслуговувала офіційні делегації спонсорів. В арсеналі "Цікавого Києва" є понад 300 різноманітних турів столицею.

Компанія City Sightseeing Kyiv працює під цим брендом із 2013 року, а на ринку, як Open Kiev, – із 2010-го. Усі гіди бюро мають багаторічний досвід проведення екскурсій. City Sightseeing Kyiv працювала на кінофестивалях, фестивалях ретро-автомобілів, на Alfa Jazz Fest, а також з такими компаніями, як Bosco та Coca-Cola.

У період з 29 квітня по 14 травня 2017 року планується провести близько 16 екскурсій Києвом для делегацій країн-учасниць пісенного конкурсу. Маршрути розроблятимуться з урахуванням того, щоб було цікаво та комфортно для людей різного віку. Для тих, хто відвідає українську столицю вперше, і хто бував тут раніше, екскурсії також будуть різними.

Як відомо, півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-