Собрал сказав, чим його пісня відрізняється від усього, що чуло Євробачення

Собрал сказав, чим його пісня відрізняється від усього, що чуло Євробачення

Укрінформ
Сальвадор Собрал, який уперше в історії Євробачення здобув перемогу для Португалії, не вважає себе національним героєм і не переймається кількістю голосів.

Про це він заявив на прес-конференції, що відбулася вночі після гранд-фіналу Євробачення-2017.

"Я думаю, що справжній герой - це Роналдо. Але це прекрасно (перемога - ред.). А якщо чесно, я просто хочу жити своїм звичним життям. Якби я думав про себе як про національного героя, це було б дуже дивно", - сказав виконавець.

Відповідаючи на запитання, чи думав він колись про те, щоб заспівати англійською, яка допомагає достукатися до ширшої аудиторії, Собрал відповів, що ніколи не переймався голосуванням.

"Мене ніколи не хвилювало голосування, і я ніколи не буду виконувати пісні англійською. Я просто хочу співати гарну пісню такою, якою вона є, португальською мовою. Я не переймаюся голосуванням", - підкреслив він.

Собрал також розповів, чому його пісня дуже відрізняється від усього, що раніше чули на Євробаченні.

"На суспільному телебаченні хотіли щось змінити, хотіли запросити найкращих композиторів країни, щоб зробити щось інше. І вони запросили мою сестру, яка є найкращим композитором. Вони сказали: або ти сама можеш виконати цю пісню, або ти можеш вибрати виконавця. І це був я. Тож це було не так романтично - що от, вона написала цю пісню (спеціально для брата - ред.), ні. І для цього їй знадобилося чимало часу, тому що у неї дитина. Я думаю, що вона зробила цю чудову пісню в останній момент. І це дуже гарна пісня. Найкраща", - зазначив співак.

Сама ж Луїза Собрал так пояснює те, чому за цю пісню вся Європа проголосувала: "Коли я думала про цю пісню, я думала, що людей привабить простота. Там багато речей комбінувалися. Його (виконавця - ред.) інтерпретація, звичайно. Іноді я думаю, що можу дати своєму братові навіть заспівати Happy Birthday - і він зробить це особливо. Також я думаю, що простота цієї пісні була ключем (до розуміння Європою - ред.). Це відрізнялося від усього, що було на конкурсі. Все таке наповнене довкола багатьма сенсами, а ми подали щось дуже просте і дуже спрямоване до серця. І це спрацювало в 10 разів сильніше. Я думаю, що ця простота і те, як він доніс пісню, як він її відчув, як зробив цей перформанс... Я бачила в його очах кожне слово, він відчував усе і навіть більше в цій пісні. І він зробив цю пісню особливою", - підкреслила композитор.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-