Порошенко та Гройсман привітали Португалію із перемогою у Євробаченні-2017

Порошенко та Гройсман привітали Португалію із перемогою у Євробаченні-2017

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко та Прем'єр-міністр Володимир Гройсман привітали переможця Євробачення-2017 Сальвадора Собрала.

Це Глава держави написав у Твіттері.

“Вітаємо Португалію з перемогою і Україну з достойним проведенням конкурсу!”, - йдеться в повідомленні.

Глава уряду Володимир Гройсман у Фейсбуці написав: "Щиро вітаю Сальвадора Собрала з перемогою! Ми з радістю передаємо естафету Євробачення Португалії і будемо з нетерпінням чекати, коли Євробачення знову повернеться в Україну".

Також Гройсман знову подякував подякувати усій українській команді, яка гідно підготувалась до проведення конкурсу: "Долаючи усі перешкоди, Україна буде далі і далі утверджуватись в світі як сучасна успішна країна".

Нагадаємо, переможцем пісенного конкурсу "Євробачення-2017" став представник Португалії Салвадор Собрал із піснею "Аmar Pelos Dois" ("Для нас обох") переміг як за результатами голосуванні журі, так і голосування глядачів 42 країн-учасниць цьогорічного Євробачення. Загалом він набрав 758 балів.

На другому місці - представник Болгарії Крістіан Костов, який отримав 615 балів, на третьому - Молдова, гурт Sunstroke Project з 374 балами.

Україна отримала 36 балів й опинилася на 24 місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-