Ведучі Євробачення виконали переможні хіти в українському стилі

Ведучі Євробачення виконали переможні хіти в українському стилі

Відео
Укрінформ
Під час другого півфіналу Євробачення–2017 ведучі конкурсу Олександр Скічко та Володимир Остапчук заграли на музичних інструментах та затанцювали і заспівали фрагменти найвідоміших переможних хітів Євробачення попередніх років в українському стилі.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, Олександр Скічко заграв на сопілці, стверджуючи, що з дому не виходить без сопілки, а Володимир Остапчук взяв до рук акордеон.

До речі, ведучі не лише заграли, а й станцювали та навіть заспівали фрагменти найвідоміших переможних хітів пісенного конкурсу разом із Українським народним хором імені Станіслава Павлюченка та хореографічним ансамблем «Київ».

Так, зі сцени Євробачення по-новому зазвучали пісня «Euphoria» переможниці Євробачення-2012 Лорін зі Швеції, «My number one» переможниці 2005 року Хелени Папарізу з Греції. Окрім того, лунали фрагменти пісні «Fairytale», якою у 2009 році Європу підкорив Олександр Рибак з Норвегії та «Rise like a Phoenix» – пісні, яка стала переможною для Кончіти Вурст з Австрії у 2014 році. Усі пісні супроводжувалися запальними танцями артистів у національних українських костюмах та світловим шоу.

Як повідомлялося, сьогодні у Виставковому центрі в Києві походить другий півфінал Міжнародного пісенного конкурсу Євробачення – 2017, участь у якому беруть 18 країн. По закінченню шоу шляхом голосування глядачів та національного журі визначиться друга десятка фіналістів, котрі співатимуть на великому фіналі 13 травня.

Фото: Thomas Hanses

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-