Ексклюзивно до днів Євробачення: Euro Resto Week з 8-14 травня

Ексклюзивно до днів Євробачення: Euro Resto Week з 8-14 травня

Укрінформ
Київ зустрічає гостей Євробачення - 2017. Спеціально до днів Євробачення фахівці з проведення масштабних гастрономічних фестивалів в Києві (Resto week) розробили унікальну програму лояльності для гостей міста.

EURO RESTO WEEK представляє тижневий фестиваль української національної кухні одночасно майже у 100 закладах міста! Незалежно від спеціалізації закладів, вони представляють обід і вечерю в національному стилі: старовинні українські рецепти і твісти на них, авторське виконання або страви міжнародної кухні, виконані з локальних продуктів. Для зручності гостей розроблені фіксовані сети в спеціальних лояльних цінових категоріях: перше, друге та напій за ціною 300, 500 або 700 гривень (10, 17 або 28 євро).

Різноманітність представлених меню ресторанами вразить уяву навіть місцевих жителів. Кожен із заявлених закладів представив щось особливе. У меню ресторанів будуть голубці з марліну і мільфей з генеральським салом, старовинна українська шпундра з полтавськими галушками і чорноморські бички, рапани та устриці, закарпатські гриби, трави, а назви смачних коктейлів змушують усміхнутися: Great Oguretsby (Великий огірок) або Bacon power (Сила в салі). 

Вікторія Сидоренко, міжнародний pr-менеджер Євробачення: «Ми отримували багато запитів від міжнародних журналістів з проханням надати рекомендації, які ресторани варто відвідати в Києві. Тому ми звернулися до експертів, які провели вже більше п’яти Resto Week, які склали для нас перелік рекомендованих закладів та розробили пропозицію з унікальними меню та цінами»

Для ознайомлення з сетами Euro Resto Week шеф-кухар ресторану «Липський» Георгій Шаруєв представив спеціальне меню за старовинними рецептами:

«Телячий ошийок з трюфельним вінегретом та фондю із закарпатського сиру, крем-суп з квашеної капусти із гусячою печінкою. Черкаська качка з коренеплодами і гарбузовим соусом.

Липська настоянка "Крижана Журавлина". Вартість сету 700 гривень».  

У ресторані «Хуторець на Дніпрі» шеф-кухар представив фірмовий київський торт, коржі якого готуються в печі не менше шести годин, а якість продуктів залишає будь-яке масове виробництво позаду.  

Ресторан Grill Do Brazil представляє «родізіо» - вечерю з безлімітним салат-баром і 14-ма видами м'яса. «Все це, готується в міжнародних традиціях з місцевих продуктів: закарпатська баранина і черкаська телятина не розчарують гостей України!» - запевняє керуюча рестораном Олена Лахманюк.

Також представлено офіційний коктейль Євробачення, автором якого став Тарас Оношко (ресторан BEEF meat & wine) - переможець чемпіонату барменiв 2016, який увійшов до ТОП-10 чемпіонату у Франції. Коктейль представлений у двох версіях: чоловічій та жіночій. 

«Мене в дитинстві дідусь називав «маленький козак», і на створення цього коктейлю мене надихнули саме козаки. До складу коктейлю входить медовий сироп - національний напій, і три настоянки на травах, в кращих традиціях України, де дуже багато цілющих трав.  Я назвав його Wildfield – на честь регіону, де жили козаки, а натхненням смаку стали розповіді про те, як вони, верхи на конях, нахилившись, зривали траву і курили її прямо на ходу, коли в них закінчувався тютюн». Коктейль прикрашають червоно-чорними ягодами на честь емблеми українського Євробачення.

Місія Euro Resto Week - представити українську кухню в усьому її розмаїтті, з хорошим сервісом, без «шароварщини». Окремий розділ Euro Week присвячений нічному життю: BAR SET (3 або 4 коктейлі за 450 UAH), DANCE SET - 3 коктейлі (450 UAH) та безкоштовний вхід, WINE SET - 1 пляшка вина та сет закусок (500 UAH). Ці рекомендації дозволять гостям без складнощів обрати те, чого вони бажають.

Со-органiзатор RESTO WEEK Олександра Титаренко

Українські гастрономічні традиції - одна з головних «родзинок» України. Euro Resto Week дозволить представити українську кухню у кращому її витворі, з високим рівнем сервісу за демократичними цінами, та залишить приємні спогади у гостей Євробачення. Всю інформацію щодо пропозицій ресторанів та їх контакти можна знайти на офіційному сайті Євробачення у розділі "Ресторани": https://eurovision.ua/2017/page/restaurants а также на сторiнцi RESTO WEEK в фейсбук - https://www.facebook.com/RESTOweek/

БРОНЮВАННЯ ТА IНТЕРАКТИВНА КАРТА - https://www.relax.ua/list/euro-resto-week/kiev/

Лист учасникiв:

RESTO SET 300

Marlin

Ресторація "За Двома Зайцями"

танцювальний бар біля басейну Young PAPA

Black Market

Оливка

Pagliaccio

Carpaccio

Смородина

Petrus-ь

Capo di Monte

Restaurant bar #7

Кондитерська Milk&Honey by Smiyan

Rooster Grill Restaurant

Марокана

Царське село

KO&KO бар

Prynada Ukrainian Cafe

Гастрономiчний ресторан "Сито-п'яно"

Аристократ

Кримські Канікули

Ресторан [tri:]

Na dne

Гаро

Mugnum94

Three ounce bar

Simple.

Nebos

Баркас

Vodka Grill

Tiesto Grill

Wine Grill

Rojo Ojo

FIJI Lounge Bar

Montecchi Capuleti

Кіфлик

Noodle Doodle

Жарю Парю

Первак

Samogon BBQ Bar

Samogon Gastro Bar

Samogon Beer Bar

Samogor Fish Bar

Star Burger

RESTO SET 500

Здоровий Глузд

Grill do Brasil

Макото

Тераса "Маленька Одеса"

Рішельє

Одеса

Olimpiyskiy Restaurant&Grill

Syndicate beer&grill

Дежавю

ДжонДжолі

Курені

Balmelli

La Piazza

Crawfish Bar

Miami Blues

MOZGI Bar&Shop

Saperavi

Баклажан

Sanpaolo

Лиса Гора

RESTO SET 700

Fish House

Fellini

Shah-Plov

BEEF meat&wine

Липський

Хуторець на Дніпрі

Almondo Restaurant&Club

Ibsen

BAR SET (450 UAH) 

танцювальний бар біля басейну Young PAPA

Petrus-ь

SpeakEasy Bar 22

PR Bar

Cheers cafe

Heaven

Fandom coffee bar

Loft Bar

DANCE SET (450 UAH)

Розважальний комплекс Shooters

D`lux Entertainment Complex

WINE SET (500 UAH)

101 Wine bar

Смородина

Freedom event hall

VaBene Bistro

Vinsanto Wine Bar

Kartata Potata Кафе/Гастроном

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-