Нищук розповів, кого вважає претендентом на перемогу в Євробаченні

Нищук розповів, кого вважає претендентом на перемогу в Євробаченні

Укрінформ
Міністр культури Євген Нищук припускає, що італійський виконавець Франческо Габбані - можливий претендент на перемогу в "Євробаченні-2017", а от рок-гурт О.Тоrvald апріорі не є серед фаворитів.

Про це він розповів у коментарі кореспонденту Укрінформу.

"Мені через державну зайнятість важко відслідковувати всі виступи чи навіть невелику їх частину. Тож я поклався на певні експертні оцінки і глянув шматочок виступу італійця. Мені він видався харизматичним. Можливо, Габбані - один із фаворитів", - сказав Нищук.

Щодо наших представників у цьому році, то вони достойно виступлять, вважає міністр.

"Я вболіваю за наших, як завше. Але усвідомлюю, що країна, яка приймає конкурс, де-факто не може бути претендентом на перемогу. О.Тоrvald - чудова команда. Вони достойно виступлять, нормально відірвуться! Але вони не є фаворитами, тому що вони - у себе вдома", - зазначив Нищук.

Щодо червоної доріжки, то проведенням її міністр задоволений.

"Проводити червону доріжку саме тут, біля Маріїнського палацу, - це була одна з моїх ідей. Тут є простір, прекрасні київські каштани, картинка на Дніпро, є поєднання з чудовою архітектурою самого Маріїнського палацу. Все це створює приємний настрій. Це якісно, це по-європейськи. Найголовніше, що самі учасники це радо сприймають і що з погодою нам поталанило", - підкреслив міністр. 

До того ж, додав він, тут зручно і недалеко добиратися до Євроклубу - місця церемонії відкриття Євробачення. А щодо рекордної довжини червоної доріжки, 265 метрів, які учасникам конкурсу довелося долати досить тривалий час, то така вже доля артиста, вважає Нищук.

"Є певні контракти, учасники мають дати певну кількість коментарів, інтерв'ю, фотосесій. Це обов'язковий елемент їхньої програми. Для творчої людини це - як довга вистава, що і виснажує, і приносить задоволення. Співаки знають, що вони у полі багатьох камер європейських ЗМІ, що їх дивляться, що вони відповідальні за свою країну. Тож втомився я іти чи не втомився, не так і важливо", - зазначив міністр. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-