Автограф-сесія: учасники Євробачення розповіли, чим їх вразив Київ

Автограф-сесія: учасники Євробачення розповіли, чим їх вразив Київ

Укрінформ
Учасники Євробачення від Литви (Fusedmarc), Білорусі (Naviband), Болгарії (Крістіан Костов), Сан-Маріно (Valentina Monetta & Jimmie Wilson), Австралії (Isaiah) та Швейцарії (Timebelle) під час автограф-сесії у ТЦ Гулівер зізналися, що вражені Києвом, людьми та смачною українською кухнею.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Артисти понад годину спілкувалися та фотографувалися зі своїми фанатами, роздавали автографи і відповідали на запитання шанувальників.

Зокрема, прихильників цікавило, що виконавців вразило найбільше у Києві та що б вони хотіли забрати з собою як сувенір.

"Я б забрала ваш борщ. Це чудесно! Я б його їла кожного дня", - зізналася виконавиця зі Швейцарії.

Її захоплення українською кухнею розділив і Isaiah з Австралії, якому до смаку українські вареники та зефір.

"У вашому місті багато зелені, що дуже добре. Я вперше в Європі, і вражений архітектурою Києва та людьми", - зазначив виконавець з Австралії.

Не залишили байдужими українські страви і учасників Євробачення з Сан-Маріно, які відзначили теплий прийом українців і зізнаються, що хочуть отримати максимум позитивних вражень і весело провести час.

Наймолодший учасник Євробачення 17-річний Крістіан Костов, котрий народився у Москві, а нині представляє Болгарію, зазначив, що в Україні вперше, проте відчуває себе як вдома. Він зізнався, що його вразив Андріївський узвіз, архітектура Києва, та найбільше - доброзичливі українці.

"Я буду радити своїм знайомим обов'язково відвідати Україну" , - запевнив Костов.

Виконавці з Білорусі в Україні не вперше, встигли побувати раніше в кількох містах.

"Ми приїхали на Євробачення розповісти про нашу білоруську мову. І дякуємо вам за підтримку, яку ми відчуваємо", - звернулися до шанувальників гурт з Білорусі Naviband.

Учасники Євробачення 2017 з Литви поділилися, що за три дні, які перебувають у Києві, встигли відчути себе як вдома. Вони також відзначили красу та квітучість української столиці.

"Ми об'їздили з гуртом більшу частину Європи, можу стверджувати, що в Україні найкрасивіші дівчата", - поділився учасник гурту Fusedmarc з Литви.

Шанувальники не хотіли відпускати виконавців, продовжували фотографуватися та жартувати.

Як повідомлялося, вчора автограф-сесію провели представники для участі в конкурсі Євробаченя від України, Грузії та Латвії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-