Авіатори ДСНС пройшли спеціальні навчання до Євробачення

Авіатори ДСНС пройшли спеціальні навчання до Євробачення

Відео
Укрінформ
У Ніжині Чернігівської області, де дислокується спеціальний авіазагін Державної служби України з надзвичайних ситуацій, пройшли спеціальні навчання до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення".

Про це повідомила прес-служба ДСНС.

"У Ніжині, в рамках підготовки до міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення", відбулися спеціальні навчання з організації аеромедичної евакуації постраждалих при надзвичайній ситуації із залученням формувань служби медицини катастроф та органів управління і сил цивільного захисту", - йдеться у повідомленні.

В ході навчань рятувальники продемонстрували дії під час ліквідації пожежі, що виникла внаслідок ДТП, та відпрацювали сценарії заходів з евакуації постраждалих. За допомогою медичного вертольоту ДСНС "Єврокоптер" умовно травмованих оперативно доставили до найближчого аеродрому, де літаком Ан-26 переправили до столиці.

Під час навчань також були опрацьовані питання взаємодії між формуваннями служби медицини катастроф, органами управління та силами цивільного захисту, що залучаються до аеромедичної евакуації постраждалих повітряними суднами ДСНС.

У навчаннях взяли участь перший заступник голови ДСНС України Олег Мельчуцький, представники центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Спостерігали за діями рятувальників київські та чернігівські журналісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-