Гройсман після інспекції МВЦ: Україна абсолютно готова до Євробачення

Гройсман після інспекції МВЦ: Україна абсолютно готова до Євробачення

Фото
Укрінформ
Україна абсолютно вчасно підготувалася та готова провести на високому рівні пісенний конкурс "Євробачення-2017" в Києві.

Про це Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав журналістам у Міжнародному виставковому центрі в Києві після огляду стану готовності до конкурсу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Є приємна новина: Україна абсолютно готова для проведення Євробачення. Я пам'ятаю, як все починалося - з перемоги на Євробаченні Джамали. Тоді  можливо хтось говорив про те, що Україна не встигне підготуватися. Я пообіцяв, що ми підготуємося, і сьогодні ви бачите на власні очі, що все, що було необхідно, для підготовки Євробачення в Україні зроблено: ми маємо прекрасний зал, сцену, прекрасну команду, яка працювала увесь час над підготовкою. Зразу можу сказати, що було надзвичайно нелегко, але ми працювали щоденно, щоб цей день настав і відбулася ця величезна подія для нашої країни", - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр подякував команді представників уряду, НСТУ, суміжних служб, міжнародним партнерам, що забезпечили високу підготовку України до конкурсу. Він також зауважив, що міська влада Києва вчасно виконала заплановане для організації заходу.

Зараз Україна повністю виконує план подальшої підготовки для початку конкурсу, наголосив глава уряду.

"Усіх вітаю з тим, що ми вкотре впоралися з цим складним завданням, але очевидно, що ми добре і якісно підготувалися", - підкреслив Гройсман. Міжнародні партнери також відзначають, що рівень підготовки України надзвичайно високий, додав він.

Прем’єр-міністр зауважив, що під час організації конкурсу не стояло завдання забезпечити повернення коштів від проведення Євробачення. Він зауважив, що виділені на конкурс ресурси ощадно використовувалися, але це жодним чином не пішло на шкоду якості.

"Для нас важливо, щоб ця подія пройшла на високому рівні. При тому, що ми достатньо раціонально використовували ресурси, ми бачимо сьогодні дуже якісно підготовлену інфраструктуру для проведення конкурсу. Це подія для всієї України, промоції нашої прекрасної країни, і ми в це інвестували ресурси", - зазначив глава уряду.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-