У Кличка розповіли, які  документи брати на Євробачення

У Кличка розповіли, які документи брати на Євробачення

Актуальний коментар
Укрінформ
Для забезпечення безпеки на пісенному конкурсі "Євробачення-2017" на всіх його офіційних локаціях та в зонах гостинності перевірятимуть посвідчення особи. 

Про це заявив у вівторок на прес-конференції заступник голови КМДА Олексій Резніков.

"Для того, щоб потрапити на будь-яку локацію, потрібен документ, що посвідчує особу. Є вимоги від Європейської мовної спілки, що питання безпеки - це питання №1. Особливо після трагічних подій в Ніцці, Берліні, Стокгольмі та інших європейських містах", - сказав Резніков.   

Він зазначив, що система безпеки на Євробаченні буде побудована в режимі аеропортової безпеки. Тому правоохоронні органи, які будуть забезпечувати порядок, мають право згідно з законом України вимагати посвідчення особи для того, щоб встановити її персону. 

Резніков уточнив, що ця вимога стосується бажаючих потрапити на офіційні локації Євробачення, а також на локації, які називаються зонами гостинності, а їх є п'ять: Софійська площа, Контрактова площа, Поштова площа, Троїцька площа і територія біля музею "Київська фортеця", де буде open-air-інсталяція для воїнів, які перебувають сьогодні на лікуванні в госпіталі.

Також Резніков додав, що перекриття Хрещатика відбудеться завтра опівночі - від вул.Богдана Хмельницького і до Прорізної. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-