Організатори Євробачення закликають купувати квитки на неефірні шоу

Організатори Євробачення закликають купувати квитки на неефірні шоу

Укрінформ
Виконавчий продюсер конкурсу Євробачення-2017 Павло Грицак закликав телеглядачів купувати квитки на неефірні шоу, а сам конкурс дивитися вдома по телебаченню.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми закликаємо телеглядачів України купувати квитки на неефірні шоу, робити "селфі", приходити додому і дивитися пісенний конкурс Євробачення по телебаченню, тому що насамперед це телевізійне шоу", - зазначив Грицак.

Окрім того, офіційний речник Євробачення-2017 Павло Шилько повідомив про початок великої кампанії, аби донести українцям, що неефірні шоу такі ж, як і ефірні.

До того ж, підкреслює він, на неефірні шоу ще можна придбати квитки.

"Попит перевищує пропозицію на квитки на ефірні фінал і півфінал, але на неефірні шоу ще є шанси потрапити. Хочу додати, що ціна на квитки стартує від 219 гривень. А окрім вечірніх шоу є ще денні шоу, які відбуваються о 16.00, і це гарна можливість взяти з собою дітей і показати їм шоу світового масштабу. Окрім того, ви першими побачите це шоу, а вже ввечері будете дивитися його ж по телебаченню", -  пояснив Шилько.

Він нагадав, що купити квитки на Євробачення- 2017 можна на сайті Concert.ua, який є офіційним квитковим оператором, що співпрацює з пісенним конкурсом Євробачення-2017.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-