У Нацполіції розповіли, як готуються до Євробачення

У Нацполіції розповіли, як готуються до Євробачення

Відео
Укрінформ
У зв'язку з проведенням в Україні пісенного конкурсу «Євробачення», з 30 квітня заплановано переведення усіх сил Національної поліції на посилений варіант оперативно-службової діяльності.

Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції України. 

Зазначається, що з метою забезпечення правопорядку під час проведення міжнародного конкурсу «Євробачення - 2017», будуть задіяні правоохоронні органи усієї країни, а вже «з 30 квітня заплановано переведення усіх сил Національної поліції України на посилений варіант оперативно-службової діяльності».

За словами начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Ігоря Бабича, якого цитує Департамент комунікації Національної поліції України, поліцейські вже підготували практичні поради для громадян України та її гостей, для уникнення правопорушень під час проведення міжнародного пісенного конкурсу, у якому братимуть участь 43 країни світу. 

«Ми вживаємо не лише заходів безпеки, а й консолідуємо всі сили Нацполіції, Нацгвардії, Держприкордонслужби, СБУ та ДСНС для забезпечення безпеки», - зазначив Бабич.

Як повідомлялося, півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 та 11 травня. Фінал - 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр. Церемонія відкриття пісенного конкурсу (#OpeningCeremony) відбудеться 7 травня в Конгресно-виставковому центрі "Парковий", Червона доріжка (#RedCarpet) - того ж дня біля Маріїнського палацу. Євроклуб (#Euroclub) діятиме в Парковому з 1 по 14 травня. Містечко Євробачення (#EurovisionVillage) працюватиме з 4 по 14 травня і розташується на Хрещатику - від вулиці Прорізної до вулиці Богдана Хмельницького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-