Підготовка до Євробачення йде за планом - Наливайко

Підготовка до Євробачення йде за планом - Наливайко

Укрінформ
ПАТ "НСТУ", як мовник-організатор пісенного конкурсу Євробачення, здійснює необхідні організаційно-господарські заходи з підготовки до проведення конкурсу відповідно до встановлених термінів. 

Про це заявив під час колегії Держкомтелерадіо його голова Олег Наливайко, якого цитує прес-служба комітету.

"Якщо на першому етапі підготовки  на засіданнях організаційного комітету йшлося про відставання від плану на кілька тижнів, то зараз ми майже стовідсотково вкладаємось у терміни. На останній нараді був озвучений лише один епізод з відставанням у 48 годин. Це свідчить про професіоналізм команди і про здатність України втілювати в життя найамбітніші міжнародні проекти", - підкреслив Наливайко

Як повідомив заступник голови Держкомтелерадіо Микола Білоус, станом на 3 квітня мовником-організатором проведено 71 тендерну процедуру, за результатами яких визначено 49 тендерних переможців. Опрацьовано майже 12 тисяч заявок від волонтерів з 38 країн світу. Проведено 4,5 тис. співбесід, за підсумками яких до волонтерської команди відібрано 900 осіб. Відповідно до визначених термінів реалізуються всі інші пункти плану. 

Колегія Держкомтелерадіо схвалила стан підготовки до проведення в Україні пісенного конкурсу Євробачення. 

Як зазначалося, завдяки злагодженій та оперативній роботі уряду усі необхідні нормативно-правові документи щодо Євробачення ухвалювалися без жодного зволікання. Відповідно до Плану заходів з підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу Євробачення, затвердженого розпорядженням Кабінету міністрів України від 11.10.2016 № 740-р., Держкомтелерадіо забезпечило підготовку та супровід регуляторних документів щодо старту всіх необхідних організаційних процесів та процедур з проведення конкурсу.

Зокрема, уряд затвердив підготовлені Держкомтелерадіо проекти постанов "Деякі питання забезпечення проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу Євробачення"; "Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для забезпечення підготовки та проведення у 2017 році в Україні пісенного конкурсу Євробачення"; "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення підготовки та проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" (зі змінами) тощо. Крім того, Держкомтелерадіо затвердило Плановий кошторис витрат на підготовку та проведення пісенного конкурсу Євробачення-2017. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-