Євробачення: O.Torvald має підготувати номер до 10 березня

Євробачення: O.Torvald має підготувати номер до 10 березня

Укрінформ
До 10 березня представник від України на Євробаченні-2017 - гурт O.Torvald має подати мовнику-організатору - Національній суспільній телерадіокомпанії України готовий номер, як буде виступати на конкурсі у травні. 

Про це під час прес-конференції 1 березня повідомили фронтмен O.Torvald Євген Галич та керівник національного відбору Євробачення-2017 з телеканалу СТБ Наталія Франчук, інформує Суспільне мовлення.

"Від Першого каналу ми отримали список, що до 8 березня, максимум до 10 березня маємо представити постановку номера: де стоятимуть музиканти, як рухатимуться на сцені, якого кольору будуть костюми. Євробачення у травні, а ми до 10 березня маємо все зробити", - сказала Франчук.

За її словами, вже 2 березня команда СТБ зустрічатиметься з групою O.Torvald та постановниками, які зацікавлені у співпраці.

"Женя вкотре пояснить нам, про що його пісня. Ми розберемо її на шматочки. Передивимося всіх, хто представлятиме свої країни. Відомо, що це здебільшого дівчата, поки що немає рок-гуртів. Зрозуміємо, чого ще немає. Ми точно не будемо городити барикади. Ми постараємося максимально якісно, по-європейськи зробити постановку", - зазначила Франчук.

Керівник національного відбору додала, що згідно з договором із мовником-організатором НСТУ (колишньою НТКУ), крім проведення нацвідбору, СТБ бере на себе фінансування постановки номера представника від України, його візуалізації, а саме грим, костюми, світло, графіку, реквізит, постановника. 

За сприяння СТБ у рамках підготовки до Євробачення-2017 O.Torvald відвідає одну з найголовніших вечірок Eurovision In Concert, яка проходитиме в Амстердамі у квітні 2017 року. Це так звана вечірка-знайомство, де збираються преса, букмекери, щоб оцінити конкурентів.

Аналогічна вечірка відбудеться у Лондоні. І ці вечірки є найважливішими у промокампанії представників на Євробаченні. Проте, сказала Франчук, посилаючись на слова переможниці від України на Євробаченні-2004 Руслани, не обов'язково їздити по сусідніх країнах, витрачати гроші на виступи по всій Європі, у цьому немає сенсу.

Колектив O.Torvald  пообіцяв, що вже в березні зіграє безкоштовний концерт на майданчику перед КПІ, щоб подякувати спільноті #НашіЛюдиВсюди, яка зробила їх переможцями, а також ознайомити з їхньою музикою тих, хто про групу дізнався завдяки національному відбору на Євробачення-2017. 

Євген Галич попросив ставитися до O.Torvald  як до колективу з десятирічним досвідом. 

"Упродовж 10 років ми намагалися достукатися до ЗМІ, щоб промотувати свою творчість. Кожен раз стукалися чолом об закриті двері. Ми були нецікаві. Я запам'ятав кожного з вас. У мене є чорний список телеканалів, радіостанцій і ЗМІ, які нам відмовляли. Наступного дня після нашої перемоги у відборі нам подзвонили ті, які відмовляли, і покликали до себе. Друзі, так не робиться. З іншими непереможцями Єврообачення не робіть так, будь ласка. Українська музика потребує вашої підтримки", - звернувся він до журналістів.

Додамо, що телеканали "UА:Перший" та СТБ у 2015 році досягли домовленості про партнерство на три роки у проведенні національного відбору учасника від України на Євробачення. Перший спільний нацвідбір канали провели у 2016 році. СТБ взяв на себе проведення всеукраїнських кастингів, постановки номерів усім учасникам фіналу відбору, проведення прямих ефірів. "UА:Перший" та СТБ здійснюють одночасну пряму трансляцію національного відбору. Проте умови не розповсюджуються на трансляцію самого Євробачення - його показуватиме виключно "UА:Перший". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-