Стали відомі фіналісти нацвідбору Євробачення-2017

Стали відомі фіналісти нацвідбору Євробачення-2017

Відео
Укрінформ
За підсумками третього півфіналу національного відбору Євробачення-2017, до шістки претендентів представити цьогоріч Україну на пісенному конкурсі ввійшли гурт O. Torvald і співак MELOVIN.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Разом із Ілларією, Тетяною Решетняк (TAYANNA), Рожденом і гуртом «Сальто назад», котрі перемогли у попередніх півфіналах, вони виступатимуть на гала-концерті 25 лютого, де й буде визначено учасника Євробачення-2017 від України.

«Загалом, у третьому, заключному, півфіналі 18 лютого виступили гурт Кузьми Скрябіна Singing pants, O. Torvald, Анастасія Прудіус, Віталій Козловський, KADNAY, MELOVIN, Green Grey, Vivienne Mort. Серед цих восьми артистів найбільшу кількість голосів глядачів та найвищі оцінки журі отримали O. Torvald, KADNAY і MELOVIN. Зокрема судді віддали найвищі бали гуртам O. Torvald і KADNAY, тобто 7 і 8 балів відповідно. Разом з тим глядачі найбільше голосів віддали за гурт O. Torvald і співака MELOVIN (7 і 8 балів).

Отже, у підсумку, зважаючи на пріоритетність глядацького голосування, переможцями третього півфіналу стали O. Torvald і MELOVIN. Відтак, вони ввійшли до шістки фіналістів нацвідбору, котрі 25 лютого виступатимуть на гала-концерті разом із переможцями попередніх двох півфіналів (4 та 11 лютого) – TAYANNA (Тетяною Решетняк), гуртом «Сальто назад», ROZDEN та Ілларією», – інформує кореспондент агентства.

У третьому півфіналі активність глядачів склала 132 тисячі унікальних голосів.

Зазначимо, цьогоріч участь у трьох етапах національного відбору Євробачення брали 24 артисти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-