Процес підготовки до Євробачення контрольований - НСТУ

Процес підготовки до Євробачення контрольований - НСТУ

Оновлено
Укрінформ
Т.в.о. голови правління ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" Ганна Бичок запевняє, що процес підготовки міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017 в Україні є контрольованим.

Про це вона заявила під час брифінгу у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу заспокоїти представників усіх країн, що насправді процес підготовки і створення міжнародного пісенного конкурсу 2017 року в Україні є контрольованим. Він контролюється урядом, адміністрацією міста Києва та, звичайно, мовником-організатором - Національною суспільною телерадіокомпанією України", - сказала вона.

Вона додала, що в цей час розпалюється інформаційна війна проти України, і частина працівників НСТУ підтримують цей процес.

"Мені дуже прикро, що саме працівники НСТУ якраз підтримують це. Це лише кілька людей, які ніколи не робили таких великих державницького значення заходів. Знаю, що люди стомлюються, але можна коректно відійти просто від процесу", - сказала Бичок.

Як повідомляв Укрінформ, 13 лютого виконавчі продюсери Євробачення-2017 Вікторія Романова, Олександр Харебін та частина команди офіційно заявили, що залишають цей проект і припиняють роботу над підготовкою до проведення конкурсу.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман 14 лютого заявив, що підготовка до пісенного конкурсу Євробачення-2017 йде у плановому режимі, і Україна проведе конкурс на найвищому рівні. Зі свого боку, віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко запевнив, що всі необхідні рішення щодо підготовки до Євробачення-2017 уже ухвалені, й Україні вдасться провести пісенний конкурс найкраще в історії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-