На з'їзді

На з'їзді "Самопомочі" назвали ТОП-10 списку

Укрінформ
У Києві проходить з’їзд партії "Самопоміч".

Лідер партії Андрій Садовий оголосив першу десятку виборчого списку своєї політсили на виборах до Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

У першу десятку кандидатів у народні депутати від "Самопомочі" увійшли: голова партії та міський голова Львова Андрій Садовий, скандальний депутат Одеської міськради від партії "Самопоміч" Ольга Квасніцька, учасниця ГО "Громадський люстраційний комітет" Олександра Дрік, депутат Харківської обласної ради Тетяна Бідняк, заступник Голови Верховної Ради Оксана Сироїд, переможець регіонального рейтингу, що проводила "Самопоміч", від Заходу Віталій Фидрин, голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк, колишній голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть, народний депутат від "Самопомочі" Тетяна Острікова, депутат Київської обласної ради Ольга Бабій.

Першу п’ятірку визначила політрада партії. Решту прізвищ у списку визначали на внутрішньопартійних праймеріз. 30 відсотків припало на чинних депутатів фракції, 30 відсотків — на регіональних лідерів "Самопомічі" і 30 відсотків на кандидатів, які не входять до партії.

Читайте також: Партія Смешка оголосила першу десятку кандидатів

На з’їзді партії "Самопоміч" виступив також колишній президент Грузії та екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі. Він заявив, що не балотуватиметься у парламент від цієї політсили, однак висловив підтримку "Самопомочі" на майбутніх парламентських виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-