У партії “Слуга народу” спростували чутки про неможливість участі у виборах

У партії “Слуга народу” спростували чутки про неможливість участі у виборах

Документ
Укрінформ
Партія "Слуга народу" спростовує інформацію деяких ЗМІ про неможливість її участі у позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня.

Про це йдеться у переданому Укрінформу повідомленні прес-служби партії.

"Повідомлення, розміщене на деяких інтернет-порталах про те, що партія "Слуга народу" з юридичних причин не зможе взяти участь у позачергових виборах до парламенту 21 липня 2019 року, є завідомо недостовірною інформацією", - заявили в політсилі.

Також, за даними прес-служби, недійсною є інформація про те, що Дмитро Разумков був обраний головою партії 27 травня. "Позачерговий з'їзд партії "Слуга народу" прийняв відповідне рішення 21 травня", - наголосили в політсилі, зазначивши, що цього дня Іван Баканов склав повноваження голови партії і призупинив своє членство в партії "Слуга народу". Також у партії додали, що Баканов почав виконувати обов'язки першого заступника голови СБУ 22 травня, "чим у повній мірі виконав всі вимоги чинного законодавства".

Крім того, фейком назвали у партії і заяву журналістів про те, що нібито "Слуга народу" вносила зміни до статуту партії у зв'язку зі зміною глави.

"Реєстраційні дії були проведені Мін'юстом в установленому законом порядку і у відведені законом терміни", - підкреслюється в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-