Гройсман не хоче брати у партію перебіжчиків і кон’юнктурників

Гройсман не хоче брати у партію перебіжчиків і кон’юнктурників

Фото
Укрінформ
Партія "Українська стратегія", з якою Володимир Гройсман йтиме на парламентські вибори, буде центристською, її команду і програму презентують наступного тижня.

Про це Прем’єр-міністр України сказав під час виступу на форумі для активної молоді "Державотворець у дії", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Партія буде центристського типу. Я вважаю, що це те, що сьогодні потрібно Україні, і те, що відповідає моїй душі. Я точно хочу сказати, що все, що стосується нашої державності, все, що стосується України, все, що стосується нашої ідентичності української, - це для мене є святі речі. І це для мене є принципово", - наголосив Гройсман.

Водночас він зазначив, що хоче створити класичну партію не з перебіжчиків і кон’юнктурників, а з тих людей, які хочуть змінювати свою країну.

"Не завжди партія буде при владі, і не завжди партія буде в опозиції. Треба мати стрижень для того, щоб боротись за Україну і за те, в що ти віриш. І тому одразу після виборів ми почнемо формувати регіональні структури", - сказав Прем’єр-міністр.

За його словами, це відбудеться "відкрито, публічно, інклюзивно, якісно, конкурентно для того, щоб в кожному куточку України були лідери".

Володимир Гройсман взяв участь у молодіжному форумі "Державотворець в дії" / Фото: Мусієнко Владіслав

"Я думаю, що на наступному тижні ми презентуємо і команду "Української стратегії", і програму "Української стратегії". Я точно можу сказати, що вона буде абсолютно реалістичною”, - запевнив Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 20 травня під час інавгураційної промови оголосив про розпуск парламенту. 21 травня він підписав указ про дострокове припинення повноважень парламенту. У четвер, 23 травня, указ набув чинності після опублікування в "Урядовому кур’єрі".

Читайте також: Рада завтра може розглянути відставку Гройсмана

Ввиборча кампанія позачергових виборів народних депутатів стартувала 24 травня. Позачергові вибори до ВР призначені на 21 липня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-